طرح یکسان‌سازی غرفه‌های بازیافت تفکیک پسماند منطقه یک در قالب "لبخند تهران" اجرا و پویش جمع آوری خشکاله در غرفه‌های بازیافت آغاز شد و بر این اساس از پسماند خشک میوه‌ها و سبزیجات برای تامین خوراک دام و طیور استفاده می‌شود.

خشکاله

به گزارش همشهری آنلاین، افشین خدامی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک درباره اهداف اجرای طرح‌های پسماند در منطقه گفت: اداره پسماند منطقه یک  ۲۴ غرفه بازیافت را به منظور فرهنگسازی و استفاده مجدد از وسایل دور ریختنی و غیر قابل استفاده ایجاد کرده است.

خدامی در ادامه به اجرای پویش جمع آوری خشکاله در غرفه‌های اداره پسماند شهرداری منطقه یک اشاره کرد و افزود: این طرح نیز با هدف حذف پسماندهای تر از چرخه زباله‌های خانگی و کاهش اثرات زیست محیطی دوریخت‌ها کلید خورده است.

به گفته او اجرای این طرح گام دیگری برای به مشارکت گرفتن شهروندان در مبادله خشکاله(پسماند خشک شده میوه و سبزیجات) در ۲۴ غرفه بازیافت و  گلماند است:«در اردیبهشت امسال حدود ۲۷ کیلو خشکاله جمع آوری شده است.»

معاون شهردار منطقه افزود: اجرای طرح خشکاله و آموزش مراحل آن به شهروندان می‌تواند عادت‌های نادرست مربوط به بازیافت را تغییر دهد، در حال حاضر این خشکاله‌ها از پسماند میوه‌های شهروندان تهیه می‌شود و پسماند میوه‌های خشک برای تامین خوراک دام و طیور به هر یک از ۲۴ غرفه فعال در منطقه تحویل داده می‌شود. پوست میوه‌ها و ساقه‌های سبزی‌ها -که بخش عمده ای از زباله‌های شهری را تشکیل می‌دهند- زباله نیستند و با مدیریت صحیح می‌توان آنها را به خشکاله تبدیل کرد. علاوه بر این می‌توان پوست سخت بادام، گردو و پوست تخم مرغ را به کود تبدیل و بدین ترتیب از آب‌های زیر زمینی و خاک پاک محافظت کرد.

کد خبر 679538
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha